KIBUS – La cervesa artesana a Cal Trumfo

Novetat a Cal Trumfo!

Us presentem les noves cerveses Kibus disponibles al nostre restaurant!
Com ve sabeu, la nostra filosofia és recolzar i donar a conèixer els productes del territori (i quina sort tenim d’estar al Lluçanès). I per això, a part de tots els proveïdors en el menjar, també volem apropar-vos aquestes cerveses, elaborades a Olost.
Són cerveses artesanes catalanes elaborades amb ingredients procedents d’agricultura ecològica.

Les tres Kibus disponibles al restaurant


Per ordre a la imatge:

  • Kibus IPA Jiao BIO: Una IPA autèntica que garanteix l’amargor i la frescor més adequada per a qualsevol època de l´any.
    Entrada sorprenent per el pebre de Sichuan que li aporta una experiència cítrica molt agradable. Equilibrada amb bones sensacions per la til·la i el romaní que juguen a favor de el llúpol.
  • BIO Pale Ale Quinoa. La sense gluten: Refrescant, nutritiva i energètica. El llúpol que hi té li aporta un caràcter diferent i personal. És fàcil de beure en qualsevol moment del dia. Poca graduació y molt cos. De gran qualitat i amb llúpol de Km cero.
  • Kibus Bruna: Amb 4 Maltes, Blat Forment i 3 Llúpols. És de color Ambre fosc amb espurnes de rubí i escuma de color d’Ivori. Una torrada amb bon cos i tocs afruitats. En boca destaca la pruna barrejada amb vainilla i un punt de caramel melós i cafè.

    Tota la informació a la web: www.kibus.cat

Oktoberfest a Cal Trumfo

Un any més, hem celebrat l’Oktoberfest a Cal Trumfo!

L’Oktoberfest és una festa alemanya que hem volgut portar al nostre restaurant. També es coneguda com la festa de la cervesa. És la festa més popular d’Alemanya i una de les més celebrades del món. Us deixem un article on s’explica l’Oktoberfest a Munic.

D’aquesta manera, hem dissenyat un menú dels plats més tradicionals de la gastronomia alemanya elaborats amb els productes de la nostra zona gràcies als petits proveïdors del Lluçanès i rodalies.
I sobretot, no han pogut faltar les cerveses Paulaner!

A més, durant el sopar hem fet diversos sortejos de productes de Paulaner: bosses de teles, samarretes, barrets, etc! 

Us deixem el menú que hem elaborat exclusivament per aquest dia:

I per poder entendre tots els plats que formaven part del menú, hem realitzat fet un petit diccionari dels plats típics d’aquesta festa.

RAC 1 a Cal Trumfo

Gravació del Això no té nom, del programa Tu Diràs de Rac 1 a Cal Trumfo.

Diumenge 9 de juliol vam tenir el plaer de rebre a casa nostra tot l’equip del Tu Diràs de Rac 1, gravant l’últim capítol de la temporada de l’Això no té nom. Amb Aleix Parisé com a presentador, juntament amb el Joan Josep Pallàs, Toni Muñoz, Xavier Aldekoa, Jordi Évole, Danae Boronat, Raül Llimós i al Ramon Besa.

El migdia va començar amb el menú especial dissenyat exclusivament per l’ocasió. Per obrir boca, unes braves i la nova croqueta de la carta: la croqueta de pollastre rostit.
Seguidament, els plats principals, tots per compartir: coca de sobrassada i albercoc, ensaladilla russa, risotto amb tòfona d’estiu, verat amb escalivada i entrecot filetejat.
I per acabar, el gaspatxo de préssec amb gelat de iogurt.

Un cop ben tips, vam entrar a la Chambre Privée on es va gravar el programa. Un programa complet d’actualitat esportiva, però també d’anècdotes i històries personals. A més, de la participació del Ferran Orriols, cantautor de la Torre d’Oristà presentant el seu disc «Plata» i, una actuació sorpresa de Los Niños Jesús.

Infinites gràcies a tot l’equip de Rac 1 i a tots els invitats per confiar en nosaltres.

Un luxe tenir-vos!

Video resum de la gravació al nostre Instagram: https://www.instagram.com/p/CukZAunIx22/

 

CARTA TARDOR 2022

Aquesta setmana hem fet alguna modificació a la nostra carta!

Com bé sabeu, ens agrada canviar els plats segons la temporada, així que us deixem per aquí la carta d’aquesta tardor.

Els nous plats que us oferim són:

  • Patates Cal Trumfo trufades
  • Crema de bolets
  • Canelons d’Heura

Els vindreu a provar? Reserva taula per aquí la pàgina web o trucant al 938 129 129.

Us esperem a tots!

COLUMNA DEL SERGI PÀMIES – LA VANGUARDIA

TURISME INTERIOR (3) – SERGI PÀMIES

Fa unes setmanes vam poder gaudir d’una visita d’allò més agradable. Una taula composta per: Toni Muñoz, Xavier Aldekoa, Joanjo Pallàs, Sergi Pàmies i John Carlin.

Uns dies després, vam ser els protagonistes d’una de les columnes del Sergi Pàmies al diari de la Vanguardia. Concretament per les nostres croquetes.

L’inici de l’article:

Per llegir tot l’article, fes clic aquí.

Un altre cop més, moltíssimes gràcies per les paraules Sergi. No podem estar més agraïts per cada una de les paraules que ens has dedicat.

Us deixem tres fotos de les nostres croquetes.

Reserva taula i vine a provar-les!

Participació en el festival del Cantilafont

PARTICIPACIÓ AL CANTILAFONT

El passat 16 de Juliol Cal Trumfo vam estar col·laborant amb el festival del Lluçanès, el Cantilafont; aquest any celebrat a Sant Feliu Sasserra. 

El Cantilafont és un festival el qual els seus eixos principals són la cultura, el territori, la gastronomia i la sostenibilitat; i és per això que ens agrada tant!!

Aquest any celebrava els 10 anys d’aniversari, i des d’aquí volem felicitar a tot l’equip per la bona feina feta durant aquests anys i sobretot per aquesta edició. 

Les tapes que vam oferir van ser:

  • Croquetes de pernil
  • Croquetes de calamars amb la seva tinta
  • Croquetes de trompeta de la mort
  • Entrepà de pita de xai del Soler de n’Hug amb iogurt de Santa Eulàlia
  • Entrepà de pita de falafel amb salsa de iogurt de Santa Eulàlia

Seguint els nostres valors i els del festival, hem volgut potenciar els productes del territori i els petits productors. 

 

I pels qui no coneixeu què és Cantilafont, aquí us deixem informació: 

https://cantilafont.cat/

@cantilafont

Us deixem una imatge de l’Isaac Monzó (a l’esquerre) i del Lluís Valdas (a la dreta) abans de començar a cuinar:

Fins l’any que ve Cantilafont!

Plats nous a la carta – Maig 2022

A Cal Trumfo sempre ens agrada canviar algun plat de la carta de forma periòdica. És per això que us volem informar de la nova carta disponible a partir d’aquest cap de setmana.

Els plats nous de la carta són:

  • Salpicó de marisc (c)
  • Ajoblanco (c)(v)
  • Pollastre al curri (c)

A més, hem incorporat un proveïdor nou: Niuverd.

Vine i descobreix aquests plats nous!

(c)Apte per celíacs

(v)apte per a vegetarians

Origens i la nostra filosofia – Vídeo de Catèdra del Món Rural (UVIC – UCC)

El passat juliol la Càtedra del Món Rural (UVICUCC) ens va venir a entrevistar per conèixer una mica més Cal Trumfo.

Us deixem el vídeo per tal que el pugueu visualitzar. En ell expliquem els orígens del restaurant, les motivacions per arrencar el restaurant i també, de forma general, la filosofia de Cal Trumfo. Aquesta es defineix en oferir productes de qualitat i del territori, per gaudir dels productes de temporada i del petit productor.

Fa 4 anys que tenim amb les cuines engegades i tenim moltes ganes de continuar creixent.

 

Moltes gràcies pel tracte i la confiança.

 

 

Caixa regal per les festes de Nadal – Niu Verd

Un Nadal més hem tingut el plaer de col·laborar amb Niu Verd. Aquesta és una empresa familiar de Sant Feliu Sasserra la qual cria pollastres de pagès ecològics.

Niu Verd, per segon any consecutiu, ha dissenyat una caixa regal per les festes de Nadal. Aquesta caixa era una experiència culinària ecològica de proximitat. Consistia en un pollastre Niu Verd Eco amb una recepta de Cal Trumfo, dissenyada exclusivament per a aquest producte. A més, a la caixa també hi havia tots els ingredients necessaris per a la recepta, tots de proveïdors de la zona: cerveses artesanes de Kibus o un pot de moixernó sec de Món Bolet.

Us animem a fer una comanda a Niu Verd i provar el seu pollastre. Podem assegurar que és el millor de la zona!

Si voleu provar la recepta, aquí teniu l’enllaç per veure-la pas a pas:

Gràcies Niu Verd per comptar amb nosaltres!

«Per Nadal vam exhaurir els canelons vegetals»- Notícia del 9Nou

El dilluns 10 de Gener Isaac Monzó va ser entrevistat pel diari del 9NOU. En el diari d’Osona i el Ripollès i el Vallès Oriental han fet una secció anomenada «creix la tendència de la proteïna vegetal», on hi ha algunes notícies amb entrevistes i testimonis de diversos sectors: pagesos i restauradors.

L’entrevista amb el nostre xef, l’Isaac Monzó, és un reflex de la demanda creixent dels plats vegetarians del nostre restaurant. «Cal Trumfo, des de fa molt temps hem aposat per una secció a la carta destinada a aquests plats, i més recentment, en elaboracions amb la proteïna vegetal d’Heüra. Creiem que aquest és un producte amb molt de potencial, tan per la seva textura com pel seu gust«.

El restaurant està al Lluçanès, una zona on tradicionalment molta part de la població ha viscut del sector càrnic, això no obstant, que, actualment, cada cop més els clients demanen plats vegetarians. «En cap moment volem eliminar la carn de la carta, però sí sumar-nos a la nova tendència de reduir el consum d’aquesta i potenciar els productes d’origen no animal».

Per llegir tota la notícia: https://el9nou.cat/osona-ripolles/actualitat/per-nadal-vam-exhaurir-els-canelons-vegetals/

Fotografia: Bernat Cedó

Reserves
close slider