ISAAC MONZÓ
Nascut a Barcelona. Fa més de 30 anys (1987) que l’Isaac Monzó, cuiner i propietari del restaurant Cal Trumfo, es mou dins del món dels fogons.
Al llarg d’aquests anys, ha treballat en diversos restaurants, i fins i tot, va estar un temps a Suècia, aprenent i coneixent la cuina del territori.
La primera experiència portant el seu propi restaurant al Lluçanès va ser La Primitiva, de Lluçà, on va estar-hi durant 4 anys. També va formar part de la primera plantilla de cuiners d’Els Casals, a Sagàs. Durant 3 anys i mig, va compartir i fer créixer amb il·lusió un projecte apassionant.
Una altra de les etapes que va viure amb intensitat van ser els 7 anys com a professor a l’Escola d’Hosteleria d’Osona. Des de sempre, l’havia atret la idea de formar a joves.
Actualment, des de fa gairebé tres anys, ha arrancat amb il·lusió Cal Trumfo, un bar i restaurant situat a la Torre d’Oristà. Un poble on l’Isaac se sent apreciat i com a casa, ja que porta més de 18 anys al Lluçanès.
A Cal Trumfo és cuinen productes de qualitat i proximitat, fomentant el KM 0, ja que el Lluçanès és un territori que ho permet.