El dilluns 10 de Gener Isaac Monzó va ser entrevistat pel diari del 9NOU. En el diari d’Osona i el Ripollès i el Vallès Oriental han fet una secció anomenada «creix la tendència de la proteïna vegetal», on hi ha algunes notícies amb entrevistes i testimonis de diversos sectors: pagesos i restauradors.
L’entrevista amb el nostre xef, l’Isaac Monzó, és un reflex de la demanda creixent dels plats vegetarians del nostre restaurant. «Cal Trumfo, des de fa molt temps hem aposat per una secció a la carta destinada a aquests plats, i més recentment, en elaboracions amb la proteïna vegetal d’Heüra. Creiem que aquest és un producte amb molt de potencial, tan per la seva textura com pel seu gust«.
El restaurant està al Lluçanès, una zona on tradicionalment molta part de la població ha viscut del sector càrnic, això no obstant, que, actualment, cada cop més els clients demanen plats vegetarians. «En cap moment volem eliminar la carn de la carta, però sí sumar-nos a la nova tendència de reduir el consum d’aquesta i potenciar els productes d’origen no animal».
Per llegir tota la notícia: https://el9nou.cat/osona-ripolles/actualitat/per-nadal-vam-exhaurir-els-canelons-vegetals/
Fotografia: Bernat Cedó