KIBUS – La cervesa artesana a Cal Trumfo

Novetat a Cal Trumfo!

Us presentem les noves cerveses Kibus disponibles al nostre restaurant!
Com ve sabeu, la nostra filosofia és recolzar i donar a conèixer els productes del territori (i quina sort tenim d’estar al Lluçanès). I per això, a part de tots els proveïdors en el menjar, també volem apropar-vos aquestes cerveses, elaborades a Olost.
Són cerveses artesanes catalanes elaborades amb ingredients procedents d’agricultura ecològica.

Les tres Kibus disponibles al restaurant


Per ordre a la imatge:

  • Kibus IPA Jiao BIO: Una IPA autèntica que garanteix l’amargor i la frescor més adequada per a qualsevol època de l´any.
    Entrada sorprenent per el pebre de Sichuan que li aporta una experiència cítrica molt agradable. Equilibrada amb bones sensacions per la til·la i el romaní que juguen a favor de el llúpol.
  • BIO Pale Ale Quinoa. La sense gluten: Refrescant, nutritiva i energètica. El llúpol que hi té li aporta un caràcter diferent i personal. És fàcil de beure en qualsevol moment del dia. Poca graduació y molt cos. De gran qualitat i amb llúpol de Km cero.
  • Kibus Bruna: Amb 4 Maltes, Blat Forment i 3 Llúpols. És de color Ambre fosc amb espurnes de rubí i escuma de color d’Ivori. Una torrada amb bon cos i tocs afruitats. En boca destaca la pruna barrejada amb vainilla i un punt de caramel melós i cafè.

    Tota la informació a la web: www.kibus.cat